Om mig

Välkommen till Nillas Hälsa & Harmoni!

Här på bloggen delar jag med mig om mina tankar om livet, att på olika sätt må bra och hålla mig frisk och stark. Att promenera, vandra eller cykla i vår underbara natur är något som jag ofta återkommer till. Lika återkommande är att skriva och berätta om min hemstad Göteborg och om våra upplevelser i vår vackra skärgård. 

Om mig

Jag heter Gunilla och är utbildad pedagog, diplomerad stresskonsult, samt certifierad handledare inom sorgbearbetning. Efter många och innehållsrika år lämnade jag mitt yrkeslivet i december 2017. En ny fas i livet har tagit vid där jag förfogar över all min tid!

Min familj

Min man och jag bor i ett radhus omgivit av skog och sjö. Våra två söner är utflugna sedan länge, men bor inte så långt ifrån oss. Till familjen har det tillkommit två svärdöttrar, två barnbarn, samt ett bonusbarnbarn.

Nillas hälsa och harmoni….

Att Nilla är mitt smeknamn är kanske inte så svårt att klura ut! Många stora och små använder sig av det namnet. När jag började blogga 2012, startade jag samtidigt min enskilda firma som utifrån utbildning och intressen fick namnet Nilla Hälsa & Harmoni. När jag avvecklade mitt företag, så drev jag bloggen vidare. Det är viktigt för mig att min blogg speglar det liv jag lever här och nu och därför förändras delar av innehållet då och då.

Hälsa

Jag är en aktiv människa som gärna vistas i skog och mark och min längtan till havet är ständigt närvarande! Olika yogaformer finns alltid med som en del i mitt liv och zumbaträning har blivit en ny favorit. Vardagsmotionen är viktig för hela välbefinnandet. Såväl fysiskt som psykiskt.

Harmoni

Harmoni handlar för mig om att uppnå någon slags balans i tillvaron. Att det råder balans mellan aktivitet och vila. Jag njuter lika mycket av att vara i rörelse, som att ibland bara ”slå mig ned” och vara närvarande i stunden. Att ströva en kortare eller längre sträcka i naturen är den allra bästa platsen för mig att uppleva harmoni. Jag älskar att upptäcka nya platser i såväl naturen som på våra utflykter och resor. Eftersom jag tycker lika mycket om att fotografera och dokumentera, så är min systemkamera en ständig följeslagare. Harmoni handlar också om att trivas och känna sig trygg i sitt hem.

Foton

Alla bilder är mina egna, om inget annat anges. Mina foton får inte spridas utan mitt tillstånd.

Jag kan nås på:

k.l.gunilla.johansson@gmail.com

/Gunilla.

(Visited 1 162 times, 1 visits today)

4 svar på ”Om mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.