En fantastisk solnedgång!

Efter en underbar utflykt med lilla familjen, kom vi lagom hem, för att se en helt fantastisk solnedgång över vår sjö. Ja, rent av magi! Kan inte minnas att jag sett något så vackert tidigare under alla de år som vi har bott här.

Maken min, vet vid det här laget att sådant MÅSTE förevigas, så vi körde ned till parkeringen för att dels beskåda det hela en stund och för att jag skulle få fotografera. Nu hade jag ”bara” mobilen, men det blev riktigt bra ändå.

Maken parkerade bilen vid sidan om vägen och jag rusade över den och ned mot stranden…

Det var fantastiskt vackert! Molnen som ”dansade fram” över himmelen och speglade sig i vattnet och sjöröken som svepte fram över vattnet, efter en kall, solig och krispig dag.

Otroligt vackert. En kille kom rusande efter mig och fotograferade också. Men den ”lyckosten” hade sin ”proffskamera” med och stativ!

Så fantastisk tur att jag hann ta ett antal bilder, innan solen försvann bakom molnen och sjöröken som dolde speglingarna.

Kram Gunilla

(Visited 51 times, 1 visits today)
+3

6 svar på ”En fantastisk solnedgång!

  1. Så vackra bilder som fick avsluta en som jag förstår härlig och lyckad dag. Ja det gäller att vara med och fota i rätt ögonblick innan ögonblicket är förbi. Där fick du verkligen till det.
    Kram Annika

    0
    • Tack Annika!🙏 Ja, vilken underbar vinterdag och solnedgång! Ska visa några bilder från utflykten också. Så roligt att uppleva nya platser och det tillsammans med lilla familjen!😊🤗

      0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.