Önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott nytt år!

I skrivandets stund är det dagen före julafton och den utlovade solen kommer förhoppningsvis fram idag! Morgonpromenaden och frukosten är avklarad. Så skön start på dagen! Skulle tro att det blir en promenad i dagsljuset också!

Ja, promenaderna och utflykterna har varit många det här året, och det är något som jag hoppas ska fortsätta! Så hoppas och tror jag att vi går ett bättre år till mötes, ett år då världen får kontroll över pandemin. Önska, tro och hoppas är viktigt!

Någon snö verkar det inte bli, men kanske lite frost ändå! Kanske inte det allra viktigaste i dessa tider, utan att kunna vara tillsammans på ett eller annat sätt!

Mina fina nissar som finns där i skogen….utan dem blir det ingen jul!

I fjol firade vi nyår i underbara Köpenhamn, så fint. mysigt och stämningsfullt!

Med de raderna och bilderna vill jag tacka alla mina bloggvänner för i år! Blir lika glad varje gång då det finns en kommentar och en hälsning til mig från var och en!

God Jul och ett riktigt Gott nytt år!

Kram Gunilla

(Visited 165 times, 1 visits today)

16 svar på ”Önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott nytt år!

 1. God fortsättning på julen och Ett Gott Nytt och FRISKT 2021 får vi väl önska och hoppas på. En annorlunda jul i år för många. Men tror också att många uppskattar det avskalade firandet. Vi myser i det lilla och är glada att ha killarna hemma. Vet att mamma har det bra och vi fick prata på Facetime igår. Solsken och lite rimfrost. Underbart!
  Kram Annika

 2. Hoppas och tror att julen blev bra även hos dig … en annorlunda jul blev det säkert för många av oss, men nu är den över och vi får se fram emot nyårshelgen. Det känns skönt att året går mot sitt slut och att vi i alla fall kan hoppas på att det nya blir bättre.
  God fortsättning!
  Kram

  • Ja, julen blev mycket trevlig och mysig! Mycket så klart tack vare vädret. Fick träffat barn och barnbarn, lite pö om pö. Ja, på sätt och vis är det skönt att julen är förbi, eftersom det är som det är och med facit i hand så blev det ju bra som sagt, vilket man inte vet innan.
   Nyår blir en mysig stund här hemma hoppas jag på tu man hand! Ja, låt oss hoppas på ett friskare år 2021!
   God fortsättning Anki till dig också!
   Kram.

 3. God fortsättning!
  De där nissarna minns jag från förra året, har de stått kvar i skogen eller tar du med dem ut och fotograferar?
  Fick ni någon snö? Det fick inte vi, här är så grönt och milt, inte alls vintrigt som det brukar vara – men fint ändå!

  Må gott! Kramar Christina

 4. Jag önskar dig ett Gott slut och ett riktigt Gott nytt år och varmt tack till dig för dina fina inlägg med alla vackra foton från din del av Sverige.
  Tack också för att du tittar in till mig och för dina kommentarer!
  Varm kram, Ingrid

  • Åh, tack själv Ingrid! Blir alltid glad för dina hälsningar!
   Ja, så trevligt att vi kan visa varandra foton och på så sätt ta del av vår vackra natur och det son händer i vår vardag!
   Ser fram emot att fortsätta följa dig på din vackra ö! Ditt Gotland.😊
   Kram.🤗

 5. Åhhhh nyår i Köpenhamn, låter härligt men …… vad är en bal på slottet ……helt fantastisk och underbar. Men det kommer nya resor att göra. Jag och livskamraten fick i julklapp en övernattning på hotell i Köpenhamn av äldsta barnbarnet. Hon arbetar som arkitekt där och har varit med och bl.a. inrett detta hotellet. När vi har varit där – när det nu blir så lägger jag säkert ut bilder. Gott Nytt ÅR önskar jag dig.

  • Åh, vilken fin julklapp! Ja, det är ngt alldeles extra med Köpenhamn. I år firar vi nyår här hemma maken och jag och det blir säkert mysigt det också. Att resa blir ju möjligt så småningom, men att resa är nog inte det som jag tänker på i första hand. Det finns annat som känns mer angeläget.
   Tack för din hälsning!
   Ska bli trevligt att följa dig även nästa år.
   Må gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.