En skogspromenad och en minisemester!

Ja, dagen har gått i ett med att städa, lite trädgårdsfix och så packa lilla resväskan för en minisemester! Jag har också hunnit med en skön promenad i skogen. Mycket solig och fin dag, med behaglig temperatur.

Jag mår så bra när jag kommer ut i naturen. Tankarna klarnar och jag känner verkligen hur välgörande promenaden är för hela kroppen! Här är lövskogen ganska tät, men ju närmre vattenblänket jag kommer, ju mer glesas skogen ut.

Det är en sådan glädje att ha naturen inpå knuten! Ett ganska stort naturreservat med många olika små vägar och ännu mindre stigar. Då och då möter jag motionärer som antingen löptränar eller går stavgång som jag! Hundägare träffar jag som oftast på och ibland barnfamiljer på skogsäventyr! 🙂 Går jag ut tidigt, innan frukost, så brukar jag få ha skogen för mig själv och då och då ser jag bland annat rådjur.

Regnet som har kommit gör gott för grönskan, men likväl är det lite vatten i bäckarna och i åarna här runtomkring. Träden dricker massor av vatten!

Men i skogstjärnet såg det ut att vara normalt vattenstånd. Härligt solglitter idag! 🙂

Ja, då blir det en liten bloggpaus, men snart är jag tillbaka och förhoppningsvis har jag många fina bilder med mig i bagaget! 🙂

Må gott!

Kram Gunilla

(Visited 82 times, 1 visits today)
0

10 svar på ”En skogspromenad och en minisemester!

 1. Det är verkligen underbart att komma ut i naturen. Jag är så tacksam över att jag ännu kan göra det.
  Ha en riktigt skön minisemester! Det blir spännande att se vart du ska ta vägen.
  Kram, Ingrid

  0
 2. Härliga bilder från din skogspromenad! Den sista vid tjärnen är ljuvlig!
  Önskar dig en fin minisemester och ser fram emot att få se dina bilder!
  Kram

  0
 3. Å, den där översta skogsbilden med alla träden är så vacker, som en drömbild som man skulle kunna ha som vilo- och återhämtningsbild. Vacker!

  Hoppas att ni får sköna semesterdagar!

  Må väl kramar Christina

  0
 4. Börjar med att önska dig en finfin minisemester! Sådana brukar bli givande, allra helst vid den här tiden på året.

  Jag har läst någonstans att regn som kommer under våren och högsommaren inte förändrar vattenståndet utan just, som du skriver, att växtligheten tar hand om allt vatten. Det kan väl ändå inte gälla regniga somrar…. Det har ju funnits somrar då det regnat fler dagar än varit uppehåll.

  0
 5. Så vackra bilder från din återhämtningsskog. Allt det gröna, trädens susande kronor och den glittrande tjärnen. Jag känner sån tacksamhet mot vår natur som är en lisa för kropp och själ.

  Spännande med minisemester och jag önskar er underbara dagar. Ser fram emot inlägg och bilder.

  Kram Gunilla ?

  0
 6. Vilka underbara bilder från din skogspromenad. Visst är det en förmån att ha naturen inpå knuten.
  Hoppas ni har en fin minisemester!
  Kram

  0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.