Gott slut och Gott nytt år!

Det finns många höjdpunkter att minnas under året som gått! Det allra bästa för egen del är att jag har varit ledig. Jag äger min tid och jag har förvaltat den väl! Det är fantastiskt att jag varje dag kan vistas i naturen om jag så vill.
Vi uppskattar våra utflykter i närområdet, ibland längre bort som våra skärgårdsutflykter och vår upplevelseresa till bland annat Rom. Det här året har jag läst många intressanta böcker och jag har både återupptagit gamla kontakter och träffat nya vänner! 🙂

Inför 2019 finns det redan nu glädjeämnen att se fram emot och jag hoppas och tror att det blir fler! Ja, jag känner mig nöjd med mitt/vårt år! Nya utmaningar… ja, jag vill leva ännu mer hälsosamt och klimatsmart! Det finns en del att jobba på där!

Igår när jag gick i ”min trollskog”, så var det ett fantastiskt ljus! Solen bröt igenom i dimman då och då…

Så vackert med alla regndroppar på träden…

Dropparna hängde där som små kristaller!

Vackert med de nakna stammarna i det bleka solljuset…

Och så rullade dimman in igen över den lilla sjön, men solen gjorde vad den kunde för att lysa igenom.

Med dessa naturfoton vill jag tacka mina läsare för det här året och jag önskar gamla som nya läsare välkomna tillbaka!

Gott slut och ett riktigt Gott nytt år!

Kram Gunilla

(Visited 91 times, 1 visits today)

8 svar på ”Gott slut och Gott nytt år!

 1. Dina skogsbilder är underbara, dimman, sol i lite motljus, vattendropparna.
  Tack för det här bloggåret! Önskar dej ett riktigt Gott Nytt År med nya spännande upplevelser och glädjeämnen.
  Kram från Kerstin

  • Tack så mycket Kerstin! Ja, det var så vackert där i skogen. Perfekt väder att fotografera i! Så är det ett nytt år och maken håller just nu på att fixa lite frukost åt oss. Vi valde att vara själva igår på nyårsaftonen och det kändes både konstigt och skönt! Vi har under alla år firat med vänner på ett eller annat sätt, men som sagt i år blev det annorlunda. Vi hade det så mysigt! Hoppas att du också hade en trivsam nyårsafton!
   God fortsättning!
   Kram Gunilla

  • Tack så mycket Anki! Ja, jag älskar att gå i ”min skog!” Jag går nästan varje dag där och det är underbart att på så sätt vara så nära naturen och följa årstidsväxlingarna.
   Gott nytt år önskar jag dig också!
   Kram Gunilla

  • Tack fina Christina! Det var en fin dag i trollskogen!
   Jag har förvisso önskat dig en God fortsättning på det nya året, men jag gör det igen kära bloggvän!
   God fortsättning och lycka till med dina konstnärliga talanger och med allt annat förstås!
   Kram Gunilla

 2. Jag är glad för din skull att du njuter av ditt långa sommarlov. Vilket klokt val du gjorde. Det syns genom blogginläggen att det var helt rätt taktik. Dessutom har vi bloggbesökare glädje av det. 😉 Intressant att läsa om dina planer/mål inför det året som startat. Lycka till med de projekten också.
  Kram Bosse

  • Tack Bosse! Det var en fin stund där i ”min trollskog!” Alltid kul när man vet att något roligt väntar… och det ser jag fram emot. Men nu är nu och det är också bra!
   Kram Nilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.