Om mig

Välkommen till Nillas Hälsa & Harmoni!

Jag heter Gunilla och är utbildad fritidspedagog, stresskonsult och är handledare inom sorgbearbetning. Min man Roger och jag bor i ett radhus omgivit av skog och sjö. Ute i väster har vi Göteborg med en underbar skärgård som vi ofta besöker. Våra två söner, Jörgen och Andreas är utflugna sedan länge, men bor inte så långt ifrån oss. Till familjen har det tillkommit två underbara svärdöttrar, Tove och Susanne, vårt barnbarn Olivia och vårt bonusbarnbarn William.

Jag skriver om sorg och andra förluster. Om glädje och tacksamhet. Jag skriver om yoga och vandring. Om naturupplevelser och reseskildringar. Jag skriver om andlighet och om livets mysterier. Om drömmar och nuet. Jag skriver om självkännedom och självrespekt. Om inre och yttre harmoni.

Ibland sker något oväntat och livet intar en ny riktning. Livet är i ständig utveckling och alla människor drabbas av sorg, motgångar, men också upplevelser som präglas av glädje och harmoni. Det är viktigt för mig att min blogg speglar det liv jag lever här och nu och därför förändras delar av innehållet då och då. Jag skriver ur ett hälsoperspektiv som känns rätt och riktigt för mig och precis som allt annat i livet förändras även min syn på hälsofrågor. Jag hämtar inspiration och information ifrån såväl Feng Shui, Ayurveda som västerländskt synsätt beträffande frågor som berör både kropp och själ.

Jag har alltid haft ett behov av att uttrycka mig i text och i bild. Text och bild bildar en helhet likt kropp och själ. De hör samman och förstärker varandra. Alla bilder är mina egna, om inget annat anges. Mina foton får inte spridas utan mitt tillstånd. Jag hoppas att du som läser min blogg ska inspireras på olika sätt och uppleva en lust att återkomma!

Jag kan nås på:

k.l.gunilla.johansson@gmail.com

Varma hälsningar;

Gunilla Johansson

thumb_DSC_0118_1024

(Visited 402 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *