Sommardagar vid Tanumstrand!

Lilla familjen började sin semester med att hyra stuga i Tanumstrand och vi hade den stora äran att få komma dit under några dagar och få njuta av allt som Bohuskusten har att erbjuda! Det är underbart att få vara tillsammans, men jag tycker också om att ge mig iväg på egen hand och gå på upptäcktsfärd! Hittade till strandpromenaden som gicks längs kustlinjen, in mot Grebbestad. Vackra vyer och något annat är inte att förvänta sig här!

Älskar man havet, så älskar man Bohuskusten med sina klippor, hällar, salta bad, skärgårdshus, båthus och som nu SOLIGA DAGAR!

Bilderna behöver nog ingen närmre presentation….

Och strandängar finns det också! 🙂

Men sol och bad i lagom dos är underbart och det finns mycket att se även ifrån badstranden…

Och så vår lilla sessa som tyckte att vattnet var kallt och höll sig mest vid strandkanten, sedan är det mycket mysigt att gå med ”faffa Boije” till lekparken!

En liten hand i en större hand! Tryggt!

Kram Gunilla

(Visited 76 times, 1 visits today)
0

4 svar på ”Sommardagar vid Tanumstrand!

 1. Så härligt med havet och klipporna! Kul att se dina fina bilder!
  Jag fick njuta av två av tre små barnbarn till min barndomsvän i veckan. Deras mamma är min guddotter så extra kul att få följa de små liven. En snart treåring flicka och en snart tremånaders pojke. Mysigt!

  Kram Annika

  0
  • Tack Annika! Ja, det är mysigt med barn och barnbarn och mysigt att få ”låna” några! Lite speciellt för dig förstås när de står dig nära! <3
   Kram Gunilla

   0
 2. Semesterdagar, vilken fröjd!
  Vilken sommar vi har, vädret är underbart. Och tänk vad tacksamma vi blir när regnet kommer, men ändå det är ljuvligt just nu.

  Har förresten glömt att tacka för kommentaren i min mejl senast. Tack 🙂

  Kram Christina

  0
  • Ja, det är ljuvligt, men regnet behövs som sagt! Det blev något konstigt med det där inlägget om spegeln – alla kommentarer hämnade i ”skräppost” och det gick inte att flytta! Jag får väl göra ett nytt försök…
   Kram Gunilla

   0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.