De första tulpanerna!

Det är något speciellt ändå med de första tulpanerna! Redan före jul, såg jag tulpaner i butikerna, men då är det andra blommor som gäller för mig som är mer förknippat med jul.

Efter att hyacinter, amaryllisar har vissnat och att de kära julsaker har packats ned, då vill jag pryda hemmet med tulpaner!

Krispiga tulpaner i glada färger!🌷🍃🌷

Visst är det fint med blommor!? Så fint att njuta av varje säsongs blommor!

Kram Gunilla

(Visited 77 times, 1 visits today)

6 svar på ”De första tulpanerna!

 1. Så fint Du gjort! Och bricktavlan är så fin! Håller helt med! Tulpaner och små vårlökar är signum för nystarten när allt juligt är undanplockat. Belöning och löfte om ljusare tider när julen är bortstädad. Lättar upp januarimånaden! Men igår hade vi så soligt och vackert så blev dubbla långpromenader.
  Kram och allt gott!
  Annika

  • Tack så mycket Annika! Ja, brickan pryder sin plats och blir en fin bakgrund till olika blommor.
   Så härligt med sol och snö! Vi har haft en underbar utedag idag i solen med lilla familjen!
   Kram.

 2. Jag älskar också tulpaner och speciellt den här tiden. Jag köpte tulpaner till Carina på nyårsafton och jag köpte tulpaner till Claudio när han fyllde år i torsdags. När allt julpynt är borttaget på tjugondag Knut ska jag köpa en bukett tulpaner till mig själv och fira att vi trots allt går mot en ny vår.
  Kram, Ingrid

 3. Har nu haft två buketter med tulpaner, men stjälkarna var så tunna (svensk odlade) så efter några dagar var det flera som böjde sig och gick av. Så förra veckans bukett blev stora liljor och eukalyptus. Ha en fin vecka.

  • Håller med om att kvalitén på en del tulpaner inte är bra! På den första buketten gulnade bladen snabbt och de blev hängiga. Nu är det bukett nummer två av en annan sort. Få se om de är bättre?
   Liljor är oftast ett säkert kort!
   Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.