En utflykt till Varberg och Träslövs trädgård!

Vilket underbart vårväder! Som ni kan förstå av mina bilder på bloggen och på Instagram, så fyller vi dagarna med olika naturupplevelser! Jag har nästan helt tappat bort det där med tid och datum och njuter av vår tillvaro. Att bara få vara, inga krav och väldigt få måsten. Känner mig tacksam! 🙂

Kom på i all skön ledighet att jag inte visat er bilder ifrån vår utflykt ifrån Varberg och till Träslövs handelsträdgård som hade det där extra allt! Det var genom Instagram som jag hittade dit och jag rekommenderar verkligen att besöka handelsträdgården. Det är ett trevligt ”måste” för alla blomsterälskare och inredningsintresserade!

Först vackra Varberg…

Lite mulet och blåsigt vid vårt besök, men snart, kanske idag är här fullt med soltörstiga människor!

Jag tycker landskapet är så vackert!

Även vid strandlinjen finns det blommor…

Och uppe bland alla husen vid Apelviken.

Jag tycker så mycket om när det blandas med växter, blommor och inredning. Vill ha den gröna spegeln, skåpet, urnorna, bordet…

Hortensia – en favorit!

Och i blått och annat vackert!

Ser ni de där lite ”rostiga” glasvaserna… en sådan önskar jag mig… också!

Jag har sagt det förut… i nästa liv vill jag nog bli florist! Men i detta liv är jag glad över att få pyssla med blommor och fotografera! 🙂 Kolla in den stora keramikvasen!!!

Rena drömmen…

Alltså vita blommor är vackert!

Ja, många vackra växter, blommor, inredning och plantor. Hit kommer jag att återvända!

Vill också visa några bilder ifrån en stor trädgård… jag smög mig in en liten bit (likt Paparazzo 🙂 för att fotografera scillan som växte där i mängder!

Makalöst vackert!

Nu ska jag ut i trädgården och pyssla vidare!

Kram Gunilla

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *