Vårtecken och underbar blomsterfägring!

En hel del sol även idag och det lockade ut mig på en lång skön runda. Kikade efter vårtecken som tussilago, men inga spår här ännu. För mycket snö kvar, så även i södersluttningarna där det brukar finnas tussilago så här dags. Men snödroppar och vintergäck har jag sett och det är gott nog.

Snart är det påsk och jag är så sugen på att köpa vårblommor och göra det lite vårligt vid vår entré. Idag tog maken bort granriset och belysningen som tillsammans med vinterblommor har prytt entrén. Men de sista veckorna har det varit allt annat än vackert. Så idag tog vi bort alltihop och det är i och för sig ett gott vårtecken! Men så tomt det blev. Det får bli en tur till blomsterbutiken imorgon och köpa penséer, påskliljor och annat som också tål lite frost.

Igår när vi var vid Särö Västerskog besökte vi också butik Inspirera. En butik med underbara blommor och lite inredning. Allt i min smak. Köpte inget den här gången, men njöt av att bara få titta.

Så härligt med alla glada färger till påsk!

Tulpaner, tulpaner…

Så skira och vackra!

Men ranunkel är en absolut favorit! Blomman är sååååå vacker!

Nu ska jag strax iväg på Yoga. Är så glad att jag mår bra igen!

Jag blir väldigt glad för en kommentar innan du går! 🙂

Kram Gunilla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 22 times, 1 visits today)

4 reaktion på “Vårtecken och underbar blomsterfägring!

 1. Jag tycker också om Ranukler, de är så vackra i sin enkelhet. Idag har jag köpt hem tulpaner i olika färger och påskliljor.
  Yoga låter härligt! Roligt att läsa att du mår bättre nu =)
  Våren har kommit lite längre hos dej. Här finns inga vårblommor ännu.
  Kram från Kerstin

 2. Vilken färgprakt, sådant blir man glad av. Idag planterade jag några få påsk/vårblommor utanför trappen, men granen och granriset har vi inte hunnit städa bort… men det kommer så småningom. Det blev iaf fint med lite färg i krukorna 🙂

  Ha en ljuvlig påsk!
  Kram Christina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *