Gatukonst från Wismar och en lägesrapport!

Tar en liten paus ifrån röjning,renovering och städning! Just nu sover vi i ”barnkammaren”, då det är det rummet som har blivit klart! 🙂 Här står nu våra två sängar och nattduksborden, det fina lilla skrivbordet, sybordet och några kartonger! Allt på ca: nio kvadratmeter! Vårt sovrum är därmed tomt och vi startar målningsarbetet där idag! Även om det är lite rörigt när det renoveras, så är det så underbart att vi är hemma båda två och hjälps åt! 🙂

Ute är det minst sagt kallt och soligt! Men ärligt talat så har jag inte varit ute på två dagar! Har helt enkelt prioriterat bort kylan. Vinden är så kall och isande och den bidrar alltid till att jag får ont i mina leder. Så, jag har hållit mig inomhus och fått gjort en hel del av sådant som jag inte haft lust till tidigare. Solen ger energi! 🙂

Så några vackra vinterbilder har jag inte tänkt visa idag, utan jag kom på att jag har bilder med ”gatukonst” från Wismar att visa er. Väldigt fina målningar som trollar bort fula elskåp eller vad det nu är. De här målningarna såg vi på ett antal ställen i Wismar och nog tycker jag att det är ett trevligt inslag i gatumiljön.

Eller vad tycker ni?

Skåpet försvinner liksom in i tegelväggen!

Först trodde jag att det var en riktig cykel som stod lutad mot skåpet. Jättefint tycker jag!

Och här blev vi bjudna på ett glas vitt och glas rött! Glüweine kanske eftersom det var så kallt när bilden togs! 🙂

Önskar alla mina läsare en trevlig helg!

Kram Gunilla

 

 

 

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

2 reaktion på “Gatukonst från Wismar och en lägesrapport!

 1. Jag har också prioriterat bort kylan. Veckan som var tog jag inte en enda lunchpromenad, men idag var det lite bättre så jag tog mig ut på en 5 km lång runda. Det var fortfarande kall blåst, men ändå hanterbart …
  Jag får inte ont i lederna av kylan, men det är mer än obehagligt när det blåser småspik. Det gör ju bokstavligen ont där man inte har tillräckligt på sig. Dem fettrikaste delarna på stuss och lår har domnat på ett ögonblick. Jag har dumt nog vägrat ta på mig långkalsonger eller termobrallor för den korta sträckan att gå mellan bilen och jobbet. Mycket dumt. Bara jeans var alldeles för lite den här veckan …
  Häftiga målningar. Verkligen imponerande att se … 🙂
  Kram

  • Ja, det har sannerligen var kallt, men samtidigt vackert med alla de soliga dagarna! Det är också så underbart med ljuset! Och med ljuset går vi mot vår och det önskar jag mig nu!:) Visst är målningarna läckra! 🙂
   kram kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.