Välkommen till min nya blogg!

Välkommen hit – hoppas att du kommer att trivas här på min nya blogg! Ingen stor förändring, men nu har jag egen domän och mycket mer utrymme för text och bild. Jag har valt att forsätta blogga i WordPress, vilket så här långt känns tryggt och säkert.

Nu är vi en liten bit in i november – en månad som många upplever som grå, regnig och trist! Men även november har plats för lite sol. Här i Göteborgsområdet tittade solen fram både på på Allhelgonadagen och på söndagen. Underbart och på söndagen hade vi en temperatur på 14,7 plusgrader! Det inbjöd till promenad – en för oss ny promenadsträcka som vi fått tips om mellan Hinsholmen och Fiskebäck som ligger kustnära i Göteborg. En härlig promenadväg med varierande natur. Hit kommer vi att återvända – kan tänka mig att här är vackert när alla björkarna har fått sina ljusgröna blad.

I solen kändes det nästan som om det var vår i luften! Det är lycka att ha med kaffe och smörgås och slå sig ner på en klippa, titta ut över ett glittrigt hav i november! Men nog är båtsäsongen över – de flesta båtar i förhoppningsvis tryggt förvar på land i skydd mot väder och vind.

Välkommen åter!

Kram, Gunilla

Vy från Hinsholmen mot Saltholmen och kallbadhuset. Nog ser man på ljuset att det är höst.

DSC_0029

Några få båtar dröjer sig kvar…

DSC_0031

Här vill jag också vandra om våren…

DSC_0017

Stensöta…grönt och frodigt!

DSC_0016